Is 4F-MPH is mogelijk een ritalin vervanger. 4F-MPH, ook wel bekend als 4-Fluoromethylphenidate is een nieuw synthetisch middel van de gesubstitueerde fenethylamine- en piperidineklassen dat langdurig euforiserende en stimulerende effecten produceert wanneer het wordt toegediend. Het is structurele analoog van het algemene voorgeschreven ADHD-medicijn methylfenidaat, ook wel bekend als de merknamen Ritalin en Concerta.

De chemische benamingen van 4-Fluoromethylphenidate zijn: 4F-MPH, 4-FMPH, Methyl 2-(4-fluorophenyl)-2-(piperidin-2-yl)acetate. De formule is C14H18FNO2. 4F-MPH is een molecuul met een zuiverheid van 98%> en een molecuulmassa van 251.3 g/mol
4-Methylpentedrone is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical sinds kort op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek. Er kan wel bij verteld worden dat het erg overeen komt met de wel bekende Ritalin, ook wel bekend als het geneesmiddel Methylfenidaat.

4F-MPH kopen

U kunt bij ons 4F-MPH kopen met een zuiverheid van 98%>. Het is geen enkel probleem om op onze webshop Research Chemicals te kopen. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door 4F-MPH kopen / te bestellen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden. Het is dus uitsluitend bedoeld om te onderzoeken of dit een goede ritalin vervanger is.

4F-MPH kopen kan bij ons. 4-FMPH is te koop als poeder structuur. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze ritalin vervanger is van uiterste kwaliteit! Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen.

Ritalin vervanger


Omdat er geen onderzoek meer gedaan mag worden naar een aantal Research chemicals, hebben wij een onderzoek gestart om een aantal nieuwe Research chemicals voor jullie te vinden. Deze Research Chemical 4F-MPH is daar één van.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van 4F-MPH dicht bij de verbinding van methylfenidaat, ook wel bekend als Ritalin. Omdat de moleculen gecompliceerd zijn, zijn wij benieuwd waar jij het op vindt lijken?

Volgens vele onderzoekers vinden zij het vooral lijken qua structuur en werkingsmoleculen op Ritalin lijken. Is het voor jou ook de ideale ritalin vervanger? Waar vind jij het anders op lijken? Hoe ervaar jij de werkzame stoffen? Onze onderzoekers waren er zeer te spreken over deze ritalin vervanger.

4F-MPH Risico’s

Doordat de Research Chemical redelijk nieuw is in zijn soort zijn er nog weinig risico’s over bekend, echter kunnen deze vergelijkbaar zijn met de risico’s van ritalin. Wel de gevarenaanduidingen zijn bekend.

Gevarenaanduiding die horen bij 4F-MPH:
– 4F-MPH kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 4F-MPH kan irritatie van de ogen veroorzaken.

TIP (VOORKOM ONVERHOOPTE CONSUMPTIE):
Ook dient men zicht te houden aan de veiligheidsregels binnen het lab. Draag dus altijd bescherming voor de mond en ogen. ZO KUNT MENT ONVERHOOPTE CONSUMPTIE VOORKOMEN!

Eigenschappen 4F-MPH/ Eigenschappen van 4-Methylpentedrone
Naam: 4-Fluoromethylphenidate, 4F-MPH, 4-FMPH, Methyl 2-(4-fluorophenyl)-2-(piperidin-2-yl)acetate
CAS: 1354631-33-6
Formula: C14H18FNO2.
Compound purity: > 98%>
Appearance: HCI (powder)
IUPAC: Methyl 2-(4-fluorophenyl)-2-(piperidin-2-yl)acetate