Over 4-FMP.net

4-FMP.net is de betrouwbaarste partner voor al jou Research Chemicals. Wij werken samen met een aantal laboranten en wij laten ook de gemaakte producten controleren door onafhankelijke laboratoria’s. Op deze manier kunnen wij diversiteit in Research Chemicals aanbieden en de kwaliteit waarborgen.

 

Welke producten / diensten bieden wij aan?

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit van Research Chemical. De research checmicals zijn in allerlei subcategorieën te verdelen. Bekende synthetische producten zijn: 4-FMP, 4-FMA, 4-MMC (Miauw Miauw), 3-MMC en Benzo Fury (6-APB).

Helaas zijn er een aantal Research Chemicals inmiddels verboden. Dat komt doordat deze producten zijn misbruikt en dus in het slechte daglicht terecht zijn gekomen.

Tenslotte leveren de producten enkel voor Research doeleinden en zijn niet bedoeld voor eigen consumptie. Daarom worden onze producten ook verkocht in capsules van 100mg, 150mg 200mg. Voor de grote onderzoekers, die hun eigen laboratorium tot hun beschikking hebben, zijn de producten ook per gram verkrijgbaar.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Het leveren van kwantiteit staat bij ons centraal. Wij laten onze producten per batch opnieuw controleren met behulp van onafhankelijke laboratoriums. Zo zijn wij zeker van het product en staat er op niemand een verassing te wachten.

Voor de Research Chemicals zou ik niet teveel blind staren op de prijs. Vaak veranderd goedkoop in een dure aanschaf. Het zou zonde zijn wanneer de Research wordt uitgevoerd, maar het blijkt versneden te zijn of zelfs in het ergste geval een heel ander product te zijn. Tenslotte worden onze producten gelabeld en gekenmerkt en zijn 100% in pure vorm, 100% kwaliteit dus!

Laboratorium 4-fmp.net