4-MPD, ook wel bekend als 4-Methylpentedrone, is een cathinon en behoort daarom tot de familie van cathinon-klasse. 4-MPD is een stimulerend cathinon.
De chemische benamingen van 4-Methylpentedrone zijn: 4-MPD, 4-Methyl-α-methylamino-valerophenone. De formule is C13H19NO. 4 MPD is een molecuul met een zuiverheid van 98%> en een molecuulmassa van 205.301 g/mol
4-Methylpentedrone is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical sinds kort op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek. Er kan wel bij verteld worden dat het erg overeen komt met de Research Chemical 4MMC, ook wel Miauw Miauw genoemd.

4-MPD kopen

Je kunt bij ons 4-MPD kopen met een zuiverheid van 98%>. Het is geen enkel probleem om op onze webshop Research Chemicals te kopen. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door 4-MPD kopen / te bestellen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden.

4-MPD kopen kan bij ons. 4-MPD is te koop in kristal/poeder structuur. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 4-MPD is van uiterste kwaliteit! Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen.

4-MPD vs 4-MMC


Omdat er geen onderzoek meer gedaan mag worden naar een aantal Research chemicals, hebben wij een onderzoek gestart om een aantal nieuwe Research chemicals voor jullie te vinden. Deze Research Chemical 4 MPD is daar 1 van.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van 4-MPD bij een aantal andere verbindingen. Omdat de moleculen gecompliceerd zijn, zijn wij benieuwd naar wat jij het vindt lijken. Volgens vele onderzoekers vinden zij het vooral lijken qua structuur en werkingsmoleculen op 4MMC (miauw miauw), 4-CMC en 4-MEC.
Waar vind jij het op lijken? Hoe vind jij de werkzame stof. Onze onderzoekers waren er zeer te spreken over!

4-MPD Risico’s

Doordat de Research Chemical redelijk nieuw is in zijn soort zijn er nog weinig risico’s over bekend. Wel de gevarenaanduidingen zijn bekend.

Gevarenaanduiding die horen bij 4-MPD:
– 4-MPD kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 4-MPD kan irritatie van de ogen veroorzaken.

TIP (VOORKOM ONVERHOOPTE CONSUMPTIE):
Ook dient men zicht te houden aan de veiligheidsregels binnen het lab. Draag dus altijd bescherming voor de mond en ogen. ZO KUNT MENT ONVERHOOPTE CONSUMPTIE VOORKOMEN!

Eigenschappen 4-MPD/ Eigenschappen van 4-Methylpentedrone
Naam: 4-Methylpentedrone , 4-MPD, 4-Methyl-α-methylamino-valerophenone.
CAS: 1373918-61-6
Formula: C13H19NO
Compound purity: > 98%>
Appearance: crystal /crystal-powder
IUPAC: 2-(methylamino)-1-(4-methylphenyl)pentan-1-one