5F-ADB, ook wel bekend als 5f-MDMB-PINACA, is een indazolen gebaseerde synthetische cannabinoïde uit de familie van de indazole-3-carboxamide. De indazole-3-carboxamide is gebruikt als ingrediënt dat bekend is binnen de synthetische cannabisproducten. 5-FADB is een krachtige agonist van de CB1-receptor.

De chemische benamingen van 5F-ADB, zijn 5f-MDMB-PINACA, (R)-5-fluoro MDMB-PINACA en N-[[1-(5-fluoropentyl)-1H-indazol-3-yl]carbonyl]-3-methyl-D-valine, methyl ester. De formule is C20H28FN3O3. 5F-ADB is een molecuul met een zuiverheid van 98%>.

5F-ADB is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical sinds kort op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek.

5F-ADB kopen

Je kunt bij ons 5F-ADB kopen met een zuiverheid van 98%>. Het is geen enkel probleem om op onze webshop Research Chemicals te kopen. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door 5F-ADB te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden.
5F-ADB
5F-ADB koepn is mogelijk in in kristal/poeder structuur. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 5F-ADB is van uiterste kwaliteit! Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen. BK-EBDP behoort tot de klasse van de cannabisproducten.

5F-ADB research chemical


Omdat er geen onderzoek meer gedaan mag worden naar een aantal Research chemicals, hebben wij een onderzoek gestart om een aantal nieuwe Research chemicals voor jullie te vinden. Deze Research Chemical 5F-ADB is daar 1 van.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van 5F-ADB dicht bij een aantal andere verbindingen. Omdat de moleculen gecompliceerd zijn, zijn wij benieuwd naar wat jij het vindt lijken. Volgens vele wordt het vergeleken met de werkzame stof van THC.

‘’Is 5F-ADB dan een wiet analoog?’’
Wij kunnen alleen maar zeggen dat het binnen de familie behoort van cannabinoïde. Het is wel één van de sterkere in zijn soort. De Research dient heel nauwkeurig gedaan te worden. Over de research hoeveelheden kunnen wij niets zeggen, dit is namelijk erg persoonsgebonden. Als tip: spiek even op het web naar: 5F-ADB dosage

5F-ADB Risico’s

Doordat de Research Chemical redelijk nieuw is in zijn soort zijn er nog weinig risico’s over bekend. Wel de gevarenaanduidingen zijn bekend.

Gevarenaanduiding die horen bij 5F-ADB:
– 5F-ADB kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 5F-ADB kan irritatie van de ogen veroorzaken.

TIP (VOORKOM ONVERHOOPTE CONSUMPTIE):
Ook dient men zicht te houden aan de veiligheidsregels binnen het lab. Draag dus altijd bescherming voor de mond en ogen. ZO KUNT MENT ONVERHOOPTE CONCUMTIE VOORKOMEN!

Eigenschappen 5F-ADB

Naam: 5F-ADB, 5f-MDMB-PINACA en (R)-5-fluoro MDMB-PINACA
CAS: 1715016-75-3
Formula: C20H28FN3O3
Compound purity: > 98%>
Appearance: Powder/crystal
IUPAC: N-[[1-(5-fluoropentyl)-1H-indazol-3-yl]carbonyl]-3-methyl-D-valine, methyl ester

Nr�