Waar kun je 4-FMP nu eigenlijk allemaal bestellen?
Dit is een vraag die de meeste personen zich af vragen. 4-FMP kopen is helaas niet meer mogelijk op een legale manier. Het wordt nog wel verkocht op straat maar dan heb je geen garantie van de kwaliteit of het is mogelijk gemixt met 4-FMA.

Hoe kan ik betalen?
Het is mogelijk om te betalen middels IDEAL, Mistercash en Bitcoins.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Je 4FA bestelling wordt via de brievenbuspost verzonden. In principe passen alle bestellingen door de brievenbus. Het is dan ook niet nodig om thuis te blijven voor een bestelling.

Worden mijn producten discreet verstuurd?
Bestellingen worden volledig discreet verzonden in een witte (bubbel) envelop zonder naam of afzender.

Wat zijn de verzendkosten?
Verzendkosten zijn vanaf 50 euro gratis!

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en de betaling is binnen, duurt het in de meeste gevallen 1-2 werkdagen tot je jouw bestelling ontvangt.
Wij versturen de bestelling doorgaans de volgende dag, dan is het aan PostNL of zij op tijd leveren. Briefpost lijkt laatste tijd soms een dag langer te duren hou hier dus rekening mee bij het bestellen.

4FMP.NET verkoopt Research Chemicals niet voor consumptie gebruik. Bovenstaande informatie is alleen informatief/ gebruikerservaring, wij willen niemand aansporen om Research Chemicals als partydrugs te gebruiken. Wij verkopen 4FMP kopen of andere RC’s enkel voor research doeleinden.