3 MMC

3-Methylmethcathinone, ook bekend als 3-MMC, is een designer drugs (research chem). Deze designer researchchemical familie van een andere populaire research chem, namelijk Mephedrone (4-MMC). In 2012 is de 3 MMC als eerst verschenen in Sweden.

Gebruikerservaring: 3-MMC , wat staat voor 3-Methylmethcathinone. Deze zogenaamde ‘Designer Chem, lijkt sterk op een andere populaire drug namelijk de Mephedrone, ook wel bekend als 4-MMC. Wil je 4MMC kopen? dan kunenen wij je dus 3-MMC adviseren. Deze verwante variant van Mephedrone kun je in poeder en kristalvorm krijgen.
De gewenste effecten van 3-MMC zijn vergelijkbaar als die van 4mmc of 4fmp. Het heeft een goed effect op het onderzoek. De onderzoekresultaten zullen je niet teleurstellen.
De naeffecten zijn minder dan van andere chemicals.

4FMP.NET  verkoopt Research Chemicals  niet voor consumptie gebruik.  Bovenstaande informatie is alleen informatief/ gebruikerservaring, wij willen niemand aansporen om Research Chemicals als partydrugs te gebruiken. Wij verkopen 4FMP enkel voor research doeleinden.

Translate »