4-FMA, ook wel bekend als 4-Fluoromethamphetamine, is een psychoactieve stof met poeder als structuur. 4FMA of terwijl 4-Fluoromethamphetamine, behoort tot de familie van de amfetamine. Volgens vele Researchers is deze Research Chemical vergelijkbaar met 4-Fluoramphetamine, ook wel 4-FMP/4FA genoemd en wordt het daarom ook wel de 4-FMP vervanger genoemd.


De chemische benamingen van 4-FMA zijn 1-(4-Fluorophenyl)-N-methylpropan-2-amine en 4-Fluoromethamphetamine. De formule is C10H14FN • HC1. 4-FMA, ook wel bekend als de vervanger van 4-FMP(4-FA), is een molecuul met een zuiverheid van 98%>. Ook de moleculen en de werkzame stof is volgens onderzoekers vergelijkbaar met dat van 4-FMP. Uit onderzoek is WEL naar voren gekomen dat de werkzame stof van 4FMA hoger ligt dan dat van 4-FMP. 4-FMP had een zuiverheid van 99.6% met een werkzame stof van 80%. 4FMA, de goede vervanger van 4FMP, heeft een zuiverheid van 98.0% en een werkzame stof van 98.0%.

4-FMA is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical sinds kort op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek.

4-FMA kopen

U kunt bij ons 4-FMA kopen met een zuiverheid van 98%> De 4-FMP vervanger kopen is geen enkel probleem op onze webshop. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door 4-FMA te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden. Kan jij er achter komen of de moleculen een nauw verband hebben met die van 4FMP?

4-FMA is te koop in poeder structuur die in wit/geel kleur kan voorkomen. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 4-FMA, de vervanger van 4-FA, is van uiterste kwaliteit! Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen. Onze 4-Fluoromethamphetamine, of terwijl 4-FMA heeft een aantal analogen, de bekendste analogen zijn 2-FMA en 4-FA (4-fmp, 4-fluoroamphetamine)

4FMP vervanger


Omdat er geen onderzoek meer gedaan mag worden naar 4FMP hebben wij een onderzoek gestart om de analoog van 4-fluoroamphetamine, ook wel 4FA genoemd, te vinden voor jou.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van 4-FMA dicht bij de verbindingen van 4-FA. Ten aller tijden blijft het onderzoek toch erg persoonsgebonden. De ene kan een nauwkeuriger onderzoek doen met Research Chemicals dan de andere. De ervaring blijft dus altijd persoonlijk!

4-FMA Risico’s

Wanneer het product onverhoopt is toegediend kunnen er verschillende (nadelige) effecten toetreden. De 4-FMA ervaring is als volgt:

  • Energie
  • Euforisch
  • Men wilt graag gaan praten
  • Men kunt gaan tandenknarsen
  • Een iets verhoogde hartslag
  • Droge mond

De bovengenoemde effecten kunnen circa circa 1 tot 3 uur duren.

Gevarenaanduiding die horen bij 4-FMA:
– 4-FMA kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 4-FMA kan irritatie van de ogen veroorzaken.

Eigenschappen 4-FMA
Naam: 1-(4-Fluorophenyl)-N-methylpropan-2-amine
CAS: 52063-62-4
Formula: C10H14FN • HC1
Compound purity: > 98%>
Appearance: powder
IUPAC: 1-(4-Fluorophenyl)-N-methylpropan-2-amine