4-CEC, ook wel 4-Chloroethcathinone genoemd, is een Research Chemical met een CAS-nummer van 777666-01-2. De chemische formule voor 4-CEC kristallen is C11H14ClND en het IUPAC 1- (4-Chloorfenyl) -2-ethylamino-propaan-1-on. 4-cec heeft een molecuulmassa van 211,08. 4-CEC kopen is bij ons geen enkel probleem, enkel indien het voor Research wordt gebruikt. De 4-CEC dient koel, droog en luchtdicht bewaard te worden. Dit voor het behoudt van de kwaliteit.

4-CEC staat genoemd als een cathinone. Cathinone staat ook wel bekend als benzoylethanamine. Het stofje benzoylethanamine wordt gevonden in de plant Catha Edulis. Volgens diverse researchers zorgt de cathinones ervoor dat er dopamine wordt vrijgegeven.

4-CEC kopen

U kunt bij ons 4-cec kopen met een zuiverheid van 99.2%. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door het 4-cec te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden.

4-CEC is te koop in poedervorm. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 4-CEC is van uiterste kwaliteit! Onze 4-CEC bevat maar liefst 99.2% zuiverheid. Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen.

4MMC alternatief

4-CEC is een nieuw soort Research Chemical wat in 2012 op de markt is gekomen. Doordat het product recent op de markt is gekomen hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek. Volgens diverse onderzoekers heeft 4-CEC veel weg van 4-MEC / 4MMC, ook wel Miauw Miauw genoemd en van de nieuwe Research Chemical 4-CMC.Volgens de onderzoekers ligt de werking dichtbij elkaar alleen is en blijft het toch erg persoonsgebonden wat men voor resultaat krijgt uit het onderzoek. De ene kan nauwkeuriger onderzoek doen met 4-MEC, en de andere kan weer de onderzoek van 4-CMC goed uitvoeren.


4-CEC Risico’s

Wanneer het product onverhoopt is toegediend kunnen er verschillende (nadelige) effecten toetreden.
· U krijgt een warm, blij en relaxed gevoel. Ook al heeft u deze effecten, bent u als persoon altijd nog redelijk scherp en weet u wat u doet.
· De kaken kunnen strak staan.
· Euforisch
· Men kunt gaan tandenknarsen.
· Een iets verhoogde hartslag.

De bovengenoemde effecten kunnen circa circa 1 tot 2 uur duren

Eigenschappen 4-CEC
Naam: 4-Chloroethcathinone
CAS: 777666-01-2
Formula: C11H14ClND
Molecular weight: 211.08
Compound purity: > 99.7%
Appearance: Crystals
IUPAC: 1-(4-Chloro-phenyl)-2-ethylamino-propan-1-one