Reviews

Reviews
2.4 (47.69%) 455 votes
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 49 reviews
Helemaal tevreden

Twee keer besteld, na drie dagen netjes in de brievenbus ontvangen. Spul werkt als een tierelier. Dit bedrijf is compleet legitiem en 100% te vertrouwen en zal hier dan ook vaker mijn bestellingen plaatsen.

Mijn ervaring met 4fmp.net overtrof al mijn verwachtingen, de snelheid waar de bestelling binnen kwam, de kwaliteit en bovenal de service. Ik had wat moeite met betalen via bitcoins en ik vroeg daarom via de mail of alles in goede orde ontvangen was, binnen een uur kreeg antwoord dat alles goed was gegaan, de mensen in dit bedrijf zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Door een klein foutje miste bij mijn bestelling 1 item en ik had ze hier over gemailt, ik kreeg gelijk antwoord dat ze dit alsnog zouden naleveren en ik heb inderdaad derest van mijn bestelling netjes toegezonden gekregen. Ik ben erg onder de indruk van 4fmp.net en ondanks dat ik eigenlijk nooit reviews geef verdienen ze van mij een goede deze goede recensie. Ik raad iedereen aan om via deze betrouwbare site je research chemicals te kopen. Petje af!

Nice

HiIn het begin denk je nog....gaat dat wel zo makkelijk?En wat krijg je dan....de reviews overtuigde me om toch maar wat te bestellen!Nu meerdere bestellingen verder.... Top spul ...veel minder kater dan bij andere spullen

by Gabber on Blank Business Name
Toppie

Snel en goed geholpen toen ik nog wat vragen over de betaling had. Na betaling in 2 dagen in huis. Goed verpakt en eigenlijk geen negatieve punten. Super!

by Franka on Blank Business Name
Super!

Eerst een beetje sceptisch, best eng met bitcoin en ook wel een beetje gedoe. Na een extra mailtje was alles dan geregeld en is het binnengekomen. We hebben met zijn 3en een topavond gehad en gaan zeker weer bestellen!

by Eskimo on Blank Business Name
Prima

Snelle verzending, prima kwaliteit..!

benzo fury

TOP SPULboven mijn verwachtingen.kwaliteit SUPER!!!!!!.

Heel erg tevreden!

Ik ben echt heel erg tevreden met deze website.Had eerst een bestelling geplaatst, maar op een of andere manier miste mijn huisnummer waardoor ik mijn bestelling niet binnenkreeg. Had ze gemailed kreeg toen de dag erna gelijk een nieuwe bestelling opgestuurd en kreeg de dag daarna gelijk mijn bestelling alsnog binnen. Helaas waren wel 2 capsules gebroken, maar gisteren een nieuwe bestelling geplaatst en erbij gemailed dat bij me vorige bestelling die 2 capsules gebroken waren. Krijg deze 2 capsules ook bij me nieuwe bestelling gewoon mee opgestuurd.Verder had ik via bitcoin teveel geld overgemaakt, deze kreeg ik gewoon direct weer terug gestuurd nadat ik ze hierover heb gemailed.Verder de kwaliteit van de capsules waren echt super en het was echt geen crap. Je moet denk ik wel even goed onderzoek doen over het effect van 4fmp voordat je hieraan begint, want je blijft er namelijk heel lang wakker door en ik was hier niet echt op voorbereid.

by Blank Business Name on Blank Business Name
Super site

Tip, neem een online Bitcoin wallet i.p.v. desktop Bitcoin wallet. De desktop duurt een week om te updaten. Toch de dag na het overmaken van de bitcoins de bestelling discreet en goed binnen gekregen. Super tevreden!

by Stefan on Blank Business Name
Zeer snelle levering

Op een donderdagochtend besteld en wat schets mijn verbazing, vrijdagmiddag al binnen. Helemaal top, snelle levering!!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
Translate »