Reviews
2.4 (47.95%) 463 votes
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 79 reviews
Top

Eerste zending was nooit geleverd toen een mail gestuurd en werd top behandeld en kreeg de volgende dag een nieuwe zending thuis geleverd! Spul zelf is kwalitatief top!

by Marcus on Blank Business Name
4fmp

hey leuke site goede betrouwbare leverancier.

Ik was erg tevreden maar helaas zijn sinds een aantal dagen de prijzen wel erg ver omhoog gegaan.

Prima

Prima bedrijf, prima producten

by N. Boers on Blank Business Name

Top service! Klantvriendelijkheid 5/5. Nadat ik op de valreep een bestelling 4fmp had geplaatst zag ik na het bestellen pas dat er eegn actie van 20% korting gaande was op dit moment. Na de bestelling en betalin een mail gestuurd dat ik dit helaas niet had gezien had en dit vervelend vond en uiteindelijk ipv de 20% korting 20% extra product ontvangen! Super service!

Vaker heb ik via deze site.Goede service, fijn dat de betaling via bitcoin met ideal kan, snelle levering en top spul.Deze keer leek de 4fmp nog heftiger als daarvoor. Na effect was zwaar terwijl we echt niet veel ervan genomen hadden. Sowieso zijn we meer fan van 3mmc. Dat is dan wel wat duurder maar veel fijner zonder kater. Daarom deze keer maar 3 sterren.

Geweldig

Prima spul, top kwaliteit. Altijd goede service en goed verpakt.

Top!

Woensdag besteld, vandaag (zaterdag) al in huis. Top levering bedankt! Ga zeker vaker wat bestellen

De Benzo Fury is een top product

by Henk de Mol on Blank Business Name
TOP! Service

Wat een top service bij deze zaak!Nadat ik besteld had zag ik op de site een banner dat er op dat moment een tijdelijke 20% korting actie was. Helaas te laat gezien!Hier baalde ik van en ik heb een mail gestuurd of ik mijn bestelling kon annuleren en opnieuw kon doen, of dat ze iets extra toe wouden voegen omdat het een redelijke bestelling was.Hierop kreeg ik de volgende dag een nette mail terug waarin in stond dat ze extra hadden toegevoegd ter compensatie.Bij aankomst bleek dat er een volle gram extra bij de zending in zat (wat neerkwam op 20%.Warme douche voor 4fmp.net! Super service!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»