Hexen, ook wel bekend als N-ethylhexedrone, is een Research Chemical dat behoort tot de klasse gesubstitueerde cathinonchemicaliën en heeft poeder als structuur. De chemische benamingen van Hexen zijn 2-(ethylamino)-1-phenylhexan-1-one, N-Ethylhexedrone, N-Ethyl-nor-hexedrone. De formule is C14H21NO met een CAS-nummer van 58838620. Hexen, ook wel bekend als N-ethylhexedron, is een molecuul van de klasse gesubstitueerde cathinonchemicaliën. De term “gesubstitueerd cathinon” verwijst naar een brede reeks van stoffen op basis van cathinon, het in hoofdzaak actieve bestanddeel van de khat plant.
Met name kan de cathinonskelet op drie verschillende plaatsen worden gemodificeerd om honderden mogelijke verbindingen te creëren, die substituanten op de aromatische ring, de alfakoolstof en de aminegroep omvatten.

HEX-EN is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical in 2011 op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek.

HEX-EN kopen

U kunt bij ons HEX-EN kopen met een zuiverheid van 99%>. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door HEX-EN te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden.

HEXEN is te koop poedervorm. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze HEX-EN is van uiterste kwaliteit! Onze HEX-EN heeft een aantal analogen, het lijkt onder andere onder het zelfde hoedje te vallen als de analoog verbinding NEP en de verbindingen van het α-PVP-type. Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen.

HEX-EN analogen


N-ethylhexedrone, ook wel HEX-EN genoemd, is een nieuw soort Research Chemical. Doordat het product recent op de markt is gekomen hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek. Volgens diverse onderzoekers heeft HEX-EN veel weg van de verbinding van NEP en van de verbindingen van het α-PVP-type. Krijg jij dit ook uit het onderzoek?

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van NEP en van de verbindingen van het α-PVP dicht bij elkaar. Ten aller tijden blijft het onderzoek toch erg persoonsgebonden. De ene kan nauwkeuriger onderzoek doen met Research Chemicals dan de andere.

HEX-EN Risico’s

Wanneer het product onverhoopt is toegediend kunnen er verschillende (nadelige) effecten toetreden.

  • Gedachten versnelling
  • Euforisch
  • Te zelfverzekerd
  • Bij hoge ongewenste inname kan het hallucinaties veroorzaken
  • Verhoogde bloeddruk
  • Men kunt gaan tandenknarsen
  • Een iets verhoogde hartslag
  • Droge mond

De bovengenoemde effecten kunnen circa circa 1 tot 3 uur duren en men kan last hebben van na-effecten van 1-8 uur

Gevarenaanduiding:
– HEX-EN kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– HEX-EN kan irritatie van de ogen veroorzaken.

Eigenschappen HEX-EN

Naam: N-ethylhexedrone
CAS: 58838620
Formula: C14H21NO
Compound purity: > 99%>
Appearance: powder
IUPAC: 2-(ethylamino)-1-phenylhexan-1-on