Benzo Fury, ook wel bekend als 6-Apb en Benfamine, is een psychoactieve stof met poeder als structuur. Benzo Fury of terwijl 6-APB kopen, behoort tot de familie van de amfetamine. Volgens vele Researchers is deze Research Chemical vergelijkbaar met dat van MDMA qua structuur. Deze Benzo Fury, Benfamine, 6-Apb wordt daarom ook wel de MDMA vervanger genoemd. Omdat wij geen Research meer mogen doen naar MDMA omdat dit product werd misbruikt, waardoor het gevaarlijk werd, is er Benzo Fury op de markt gekomen.

De chemische benamingen van 6apb ofwel Benzo Fury zijn 6-(2-aminopropyl)benzofuran, 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine, Benfamine en 6-Apb. De formule is C11H13NO • HC1. Benzo Fury / 6apb, ook wel bekend als de vervanger van MDMA qua werking van de moleculen, is een molecuul met een zuiverheid van 90%>. De 90% zuiverheid is ook gelijk aan de werkzame stof van Benzo Fury. Dit is een voordeel van de Research Chemical omdat de werkzame stof van MDMA maar tussen de 70 en de 80% ligt.

Benzo Fury / 6apb is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical sinds kort op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek.

LET OP: WIJ VERKOPEN ONZE RESEARCH CHEMICALS UITSLUITEND VOOR ONDERZOEKSDOELEINDEN EN HOPEN DAT JIJ MEER TE WETEN KAN KOMEN OVER BENZO FURY IN DE MOLECULAIREN SAMENSTELLING.

6-Apb kopen tegen scherpe tarieven

U kunt bij ons Benzo Fury kopen met een zuiverheid van 90%> De MDMA vervanger kopen is geen enkel probleem op onze webshop. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door Benzo Fury te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden. Kan jij er achter komen of de moleculen een nauw verband hebben met die van MDMA? Wij weten het inmiddels!

Benzo Fury / 6apb is te koop in poeder structuur die in bruine kleur voorkomt. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 6apb, de vervanger van MDMA binnen de onderzoeksmarkt, is van uiterste kwaliteit! Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen. 6-(2-aminopropyl)benzofuran, of terwijl Benfamine heeft een aantal analogen, de bekendste analogen zijn MDMA en MDA.

MDMA vervanger?

Omdat er geen onderzoek meer gedaan mag worden naar MDMA hebben wij een onderzoek gestart om de analoog van MDMA, te vinden voor jou. Het was niet makkelijk maar uit eindelijk heeft onze WikiPedia het nog eens bevestigd, Benzo Fury ofwel 6apb is het antwoord.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van Benzo Fury dicht bij de verbindingen van MDMA, echt duurt het wel langer om het onderzoek uit te voeren, omdat de moleculen gecompliceerder zijn. Ten aller tijden blijft het onderzoek toch ook echt persoonsgebonden. De ene kan een nauwkeuriger onderzoek doen met Research Chemicals dan de andere. De ervaring blijft dus altijd persoonlijk! Wat vind jij?

Benzo Fury Risico’s

Wanneer de Research Chemical onverhoopt is toegediend kunnen er verschillende (nadelige) effecten toetreden. De Benzo Fury ervaring is als volgt:

  • Teveel energie
  • Men kan een licht zweverig gevoel krijgen
  • Men praat veel
  • Men kunt gaan tandenknarsen
  • Een iets verhoogde hartslag
  • Men heeft kans op lichtte hallucinaties
  • Droge mond

De bovengenoemde effecten kunnen circa circa 2 tot 6 uur duren en de na effecten zo een circa 7-9 uur
Gevarenaanduiding die horen bij Benzo Fury:
– Benzo fury kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– Benzo Fury kan irritatie van de ogen veroorzaken.

TIP:
Ook dient men zicht te houden aan de veiligheidsregels binnen het lab. Draag dus altijd bescherming voor de mond en ogen.

Eigenschappen Benzo Fury / 6-APB
Naam: Benzo Fury / 6-APB / Benfamine / Benzo
CAS: 286834-85-3
Formula: C11H13NO • HC1
Compound purity: > 90%>
Appearance: powder
IUPAC: 6-(2-aminopropyl)benzofuran or 1-benzofuran-6-ylpropan-2-amine