4-CMC / Clephedrone / 4-Chloromethcathinone

4-CMC, ook wel bekend als Clephedrone en 4-Chloromethcathinone , is een Research Chemical met een kirstal/kristalpoeder structuur. De chemische benamingen van 4-CMC zijn 1- (4-chloorfenyl) 2- (methylamino) -1-propanon, monohydrochloride en Clephedrone. De formule is C10H12CINO – HCl. 4-CMC, ook wel bekend als de vervanger van (4-MMC) Miauw Miauw, is een molecuul met een zuiverheid van 98%>
4-CMC is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical in 2015 op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek.

4-CMC kopen / Clephedrone kopen

U kunt bij ons 4-CMC kopen met een zuiverheid van 99%>. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door 4-CMC / clephedrone te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden.

4-CMC is te koop als kristal/kristalpoeder. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 4-CMC is van uiterste kwaliteit! Onze clephedrone, of terwijl 4-CMC heeft een aantal analogen, het lijkt onder andere onder het zelfde hoedje te vallen als 4MMC, wordt ook wel ‘miauw miauw’ of ‘bubble’ genoemd. Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen.

4-MMC vervanger


Omdat er geen onderzoek meer gedaan mag worden naar Miauw Miauw hebben wij een onderzoek gestart om de analogen van Miauw Miauw, ook wel 4-MMC genoemd, te vinden voor jou. Er zijn inmiddels 2 analogen op de markt dit veel weg hebben van de 4-MMC. Dit zijn 4-MEC en 4-CMC.
Beide producten zijn in onze webshop te koop.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van 4-CMC en 4-MEC dicht bij de verbindingen van 4-MMC. Ten aller tijden blijft het onderzoek toch erg persoonsgebonden. De ene kan een nauwkeuriger onderzoek doen met Research Chemicals dan de andere. De ervaring blijft dus altijd persoonlijk!

4-CMC Risico’s

Wanneer het product onverhoopt is toegediend kunnen er verschillende (nadelige) effecten toetreden.

  • Euforisch
  • Muziek wordt intenser
  • Love-gevoel op vreemde mensen
  • Men kunt gaan tandenknarsen
  • Een iets verhoogde hartslag
  • Droge mond

De bovengenoemde effecten kunnen circa circa 1 tot 4 uur duren.

Gevarenaanduiding:
– 4-CMC kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 4-CMC kan irritatie van de ogen veroorzaken.

Eigenschappen 4-CMC

Naam: 4-Chloromethcathinone
CAS: 842212-02-1
Formula: C10H12ClNO
Compound purity: > 99%>
Appearance: Crystal/crystalpowder
IUPAC: 1- (4-chloorfenyl) 2- (methylamino) -1-propanon