4-MEC, ook wel bekend als 4-methylethcathinone, is een Research Chemical dat behoort tot de klasse gesubstitueerde cathinonechemicaliën en afmetamineklasse en heeft kirstal/kristalpoeder/poeder als structuur. Deze kunnen in zowel WIT als in PAARS kleur voorkomen! Dit is volgens vele onderzoekers de ultieme vervanger van Mephedrone, ook wel ‘’miauw miauw’’ genoemd, om jouw onderzoek te doen. De moleculen zijn erg vergelijkbaar met elkaar.


De chemische benaming van 4-MEC is 4-methyl-N-ethylcathinone; 2-ethylamino-1-p-tolylpropan-1-one. De formule is C12H17NO. 4-MEC, ook wel bekend als de vervanger van Mephedrone(4-MMC) ‘’Miauw Miauw’’, is een molecuul met een zuiverheid van 98%>

4-MEC is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat de Research Chemical in 2015 op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek.

4-MEC kopen

U kunt bij ons 4-MEC kopen met een zuiverheid van 98%>. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door 4-MEC te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden.

4-MEC is te koop als kristal/kristalpoeder/poeder die in zowel WIT als in PAARSE kleur kan voorkomen. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 4-MEC is van uiterste kwaliteit! Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen. Onze 4-methylethcathinone, of terwijl 4-MEC heeft een aantal analogen, het lijkt onder andere onder het zelfde hoedje te vallen als 4MMC, wordt ook wel‘miauw miauw’ of ‘bubble’ genoemd.

4-MMC vervanger(Mephedrone, Miauw Miauw)


Omdat er geen onderzoek meer gedaan mag worden naar Mephedrone hebben wij een onderzoek gestart om de analogen van Miauw Miauw, ook wel 4-MMC genoemd, te vinden voor jou. Er zijn inmiddels 2 analogen op de markt dit veel weg hebben van de 4-MMC. Dit zijn 4-MEC en 4-CMC. Beide producten zijn in onze webshop te koop.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van 4-MEC en 4-CMC dicht bij de verbindingen van 4-MMC. Ten aller tijden blijft het onderzoek toch erg persoonsgebonden. De ene kan een nauwkeuriger onderzoek doen met Research Chemicals dan de andere. De ervaring blijft dus altijd persoonlijk! Wat vind jij?

4-MEC Risico’s

Wanneer het product onverhoopt is toegediend kunnen er verschillende (nadelige) effecten toetreden. Let daarom goed op!

– Love-gevoel
– Euforisch
– Muziek kan intenser worden
– Men kunt gaan tandenknarsen (nadelig).
– Een iets verhoogde hartslag (nadelig).
– Droge mond

De bovengenoemde effecten kunnen circa circa 1 tot 3 uur duren. Kijk daarom uit dat je het niet perongeluk tot je neemt en weest gewaarschuwd.

Extra gevarenaanduiding:
– 4-MEC kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 4-MEC kan irritatie van de ogen veroorzaken.

Eigenschappen 4-MEC

Naam: 4-Methylethcathinone
CAS: 1225617-18-4
Formula: C12H17NO
Compound purity: > 98%>
Appearance: Crystal/crystalpowder/powder
IUPAC: 4-methyl-N-ethylcathinone; 2-ethylamino-1-p-tolylpropan-1-one