2-FDCK, ook wel FluoroKetamine en 2-Fluorodeschloroketamine genoemd, is de Reasearch variant van de wel bekende ketamine. Ketamine valt op dit moment onder de geneesmiddelen wet en wordt ook gebruikt als geneesmiddel. Ketamine wordt gebruikt als narcose middel, middel tegen chronische pijn en als middel tegen depressie. 2FDCK is in 2013 ontwikkeld door een Research Groep. Zij waren opzoek naar een betere derivaten van Ketamine. Hieruit is dus de 2-Fluorodeschloroketamine ontstaan.

2-FDCKis een analoog van ketamine. Daarbij is de Chloor (Cl) vervangen door de Fluor (F). 2-FDCK is net als ketamine een Arylcyclohexylamine en behoort daarom tot de groep van de dissociatieve hallucinogenen. Net zoals elke arylcyclohexylamine heeft 2-Fluoroketamine een fenyl groep verbonden aan de cyclohexaan ring die is vervangen door door een keton groep. Daarbij is op de fenyl ring ten opzichte van ketamine hier op de R2 positie chloor (Cl) vervangen met fluor (F).De formule van 2-FDCK, ook wel fluoroketamine of 2-Fluorodeschloroketamine, luidt als volgt:

2-(2-Fluorophenyl)-2-(methylamino)cyclohexan-1-one hydrochloride
C13H16FNO • HCI

2-FDCK, FluoroKetamine eigenschappen

Er is helaas nog weinig bekend over de Research Chemical Ketamine variant. Echter, wat wij uit onderzoeken kunnen herleiden, is dat de 2-FDCK mogelijk 15-25% sterker is dan de normale ketamine. Dit kunnen wij uit onderzoeken en de moleculaire gegevens halen. Let daarbij dus op tijdens het Research doen naar deze Research Chemical.

Net zoals Ketamine kan 2-FDCK ook gebruikt worden als narcose middel en als anti-depressie middel. Echter kunnen wij nog geen lange termijn bijwerkingen mededelen omdat het nog een redelijk nieuwe variant is van het ketamine soort.

Kan 2-FDCK Ketamine vervangen?

Wij kunnen helaas nog geen uitspraak doen of deze ketamine variant de echte ketamine variant gaat vervangen in de geneesmiddelen industrie. Onderzoek doen naar een nieuw medicijn kan namelijk plus minus 10 jaar duren.

Wat wij wel kunnen meegeven is dat er inmiddels onderzoeken zijn gestart naar 2-FDCK om te kijken wat voor potentie deze stof heeft. Wat wij wel kunnen meegeven is dat het 15 tot 25 procent sterker kan zijn dan de oorspronkelijke ketamine. Ben jij nieuwsgierig of het een goede vervanger is? De Research Chemical 2-FDCK is nu bij ons verkrijgbaar.

2-FDCK Bijwerkingen

– Duizeligheid / dronkengevoel
– Hartkloppingen
– Vaatvernauwing
– Kan droombeelden / angst opwekken
LET OP!:
In combinatie met anti-depressiva kunt men bewusteloos raken en er is een mogelijkheid van braken. Er is dan kans op een verstikking in de eigen braaksel.

2-FDCK dosering / duur

De FluoroKetamine is 15 tot 25 procent sterker dan de oorspronkelijke ketamine. Houdt hier dus rekening mee tijdens het doseren voordat jij de Research begint.

De eerste veranderingen van gedrag zijn merkbaar na 2/15 minuten onderzoek.
De duur: 1 tot 4 uur is het merkbaar en daarna is het nog wel zichtbaar op de hersenscan.

2-FDCK Eigenschappen

Naam:2-FDCK / FluoroKetamine / 2-Fluorodeschloroketamine/ 2-(2-Fluorophenyl)-2-(methylamino)cyclohexan-1-one hydrochloride
CAS: 111982-50-4
Formule: C13H16FNO • HCI
IUPAC: 2-(2-Fluorophenyl)-2-(methylamino)cyclohexan-1-one hydrochloride