4FMP toename populariteit

Toename 4 FMP/ 4 FA

12 Jun 2015 4FMP

Uit onderzoek is gebleken dat deze tijd mensen liever 4FMP consumeren dan XTC. Het is veel stabieler, je krijgt er bijna geen dip van enkel wat moe na een feest, maar dat is niet zo gek natuurlijk en je kunt er lekker lang op los gaan. De meeste festivalgangers maken capsules van 150-200mg. Sommige hebben de 4 FMP zelfs gesnoven, wat geen aanrader is.

Wat voor sommige nog een raadsel is, dat is voor sommige een vast ritueel op een festival de 4FMP ofwel 4FA. De designer drugs wordt onder de feestgangers steeds populairder gezien de vele voordelen. De interesse was al enige tijd aanwezig maar nu gebruiken ook vele de nieuwe XTC. De grootse groep gebruikers, zijn de festival gebruikers die voorheen altijd XTC gebruikten. Sommige combineren het zelfs met XTC, zij zeggen dat het de werking van XTC versterkt. De meningen zijn wel verdeeld over de drugs. Sommige beweren dat je er te helder van wordt in combinatie met MDMA, dat het de de space teveel weghaalt.

De populariteit is alleen in Nederland flink toegenomen. Zie hieronder de interesse in de loop der tijd.4FMP toename populariteit

 

Hierboven zie je de toegenomen populariteit en interesse in de 4FA/ 4FMP drugs. Enkel in Nederland is deze toename en interesse aanwezig.

 

Search

+
Translate »