Wat zijn Research Chemicals oftewel designer drugs? Het is een nieuwe variant drugs, waar veel vraag naar is door jonge gebruikers. Het zijn voor de meeste gebruikers een onbekende drugs, die vaak wordt gebruikt bij experimenterende gebruikers. Wanneer deze drugs bevalt onder de gebruikers, gaat het als warme boordjes over de toonbank. Er is in de eerste fase nog weinig bekend of niets bekend over de toxiciteit van deze research chemicals en het risico is daarom wel hoger dan bij andere drugs.

Research Chemicals zijn verbindingen met moleculen die lijkt op de huidige structuur van bestaande drugs maar net even anders zodat er een nieuwe naam aan gegeven kan worden en daarom ook niet direct op de opium wet zal staan zoals de harddrugs speed, xtc en coke etc. Op deze manier kunnen de leveranciers de wet ontduiken en de substantie legaal verkopen. Het handelen en bezitten van deze drugs is dan ook niet strafbaar op grond van de opium wet.
Zie hieronder de populairste research checmicals/ designer drugs:

4 FMP/ 4 FA (behoort niet meer toe tot de research chemicals)
3MMC
MXP

 
4FMP.NET verkoopt Research Chemicals niet voor consumptie gebruik. Bovenstaande informatie is alleen informatief/ gebruikerservaring, wij willen niemand aansporen om Research Chemicals als partydrugs te gebruiken. Wij verkopen 4FMP enkel voor research doeleinden.