4fmp-vervanger

4fmp vervanger

4-FMP is een Research Chemical. Zijn volledige naam is 4-fluoramfetamine, ook wel afgekort als 4-FA. Deze Research Chemical behoort tot de familie van de amfetamine soorten.
4FMP kan maximaal 99.6% zijn. Wanneer dit het geval is, heeft het een maximale werkzame stof (de stof dat reageert tijdens het proces van ontleding) van 80%.
4-FA heeft een formule van C9H12FN en een molaire massa van 153,2 g/mol. De pubChem-CID is bekend onder het nummer 9986.

Helaas nu 4FMP illegaal is geworden vinden vele onderzoekers het een stuk minder leuk om research te doen. Maar niet getreurd, wij hebben een aantal ver gelijkenissen op een rij gezet van de moleculen, welke een goede vervanger van 4FMP kan zijn.

4-FMA

4FMA zou een goede vervanger kunnen zijn van 4-FA. De structuur is het zelfde. De moleculen komen in nauwverband met elkaar overheen. De chemische benamingen van 4-FMA zijn 1-(4-Fluorophenyl)-N-methylpropan-2-amine en 4-Fluoromethamphetamine wat erg lijkt op 4-Fluoramphetamine.
Het enige verschil tussen deze producten is dat er bij 4-FMP een werkzame stof van 80% wordt gehanteerd en bij 4-FMA is dit gelijk aan het percentage van de stof. Bijvoorbeeld 4FMA is voor 98% puur, dan is dit ook gelijk de werkzame stof.

Volgens Researchers is er een enig verschil in de onverhoopte consumptie bijwerking. Van 4FMA zou je iets scherper worden en minder euforisch in vergelijking met 4-FMP.

Klik hier om naar de product pagina te gaan van 4-FMA. LET OP: Onze Research Chemicals zijn uitsluitend bedoeld voor Research doeleinden.

BK-EBDP

Ephylone, ook wel bekend als BK-EBDP, zou gezien kunnen worden als een vervanger van 4FA. Na een behoorlijk Research van onze laboranten kwamen zij tot conclusie als vergelijking:
De moleculen van 4FMP behoren tot 80% bij de amfetamine soort en lijken voor 20% op die van MDMA (de structuur van de moleculen). Die van BK-EBDP, oftewel Ephylone lijkt op 80% te behoren bij de amfetamine familie, 15% bij de MDMA familie en 5% bij de 1-p-LSD familie. Men vond dus tijdens het proces een aantal moleculen dat een zo genoemde body high kan geven bij onverhoopte consumptie. PAS DUS OP! Draag altijd handschoenen bij dit onderzoek, dit product kan in de poriën worden opgenomen.

5-Methylethylone

5-Methylethylone, wordt ook wel 5ME genoemd, zou een hele goede vervanger kunnen zijn van 4-FMP. De structuur en het proces komt erg overheen met dat van 4-FMP. Doordat de werking van het proces zo nauwkeurig overheen komt met dat van 4FA, vraag je je vast af wat nou echt het verschil is. Het verschil tussen beide Research Chemicals is dat 4-FMP illegaal is en 5ME niet. Een andere (nadelig) verschil is dat je plus minus bijna 2x zoveel moet nemen voor het gewenste onderzoekresultaat. De verbindingen komen bij een lager proces niet goed met elkaar in contact.

Daarom hebben wij besloten om ook van dit product capsules te gaan maken die zijn afgewogen en overheen komen met de maten van hoe wij voorheen 4-FMP verkochten in capsules.

4-FMP illegaal

4FMP, ook wel bekend als 4-FA en XTC-light is per 25 mei 2017 illegaal geworden. Helaas werd deze Research Chemical, waar het onderzoeken van de moleculen echt super was, misbruikt als partydrug. Vele mensen gebruikten 4-FMP als vervanger van XTC en werd daarom ook wel XTC-Light genoemd. Nadat vele mensen 4-FA hadden misbruikt werd het te gevaarlijk om nog het product legaal te verkopen. Het is ondertussen namelijk wel bekend dat 4-FMP, als partydrug, slechte gevolgen had voor de gezondheid. Het kon zorgen voor ernstige hoofdpijn en men kon last krijgen van zijn hart. Er zijn bij enkele gevallen zelfs aangetoond dat men een hersenbloeding er van had gekregen. Van twee mensen is ook bekend dat zij zijn overleden aan de gevolgen van een te ‘hoge’ inname van 4-FMP.
4fmp-drugs

Wij, 4-FMP.net hebben allertijden gewaarschuwd dat wij het onze Research Chemicals niet verkopen voor consumptie doeleinden. Helaas is er misbruik gemaakt van dit middel en is het daarom nu verboden. Helaas voor onze echte Researchers die wel graag staan in het lab om hun uitdaging aan te gaan. Echter zijn er wel allerlei varianten in de moleculen als 4-FMP

4FMP ervaring

Doordat 4-FMP werd misbruikt als partydrug kwamen de ervaringen boven tafel. Blijkbaar heeft iemand tijdens het onderzoek een fout gemaakt en stelde hij/zij zich bloot aan het product en vond die persoon het effect van 4FMP wel bevallen. Op dit punt is 4FA als partydrug ontdekt. De ervaringen waren als volgt:
De gewenste effecten van 4FMP:

  • Heeft een stimulerend effect.
  • Men wordt euforisch, een feest stemming.
  • Men kreeg gevoel van saamhorigheid en openheid.
  • Zintuiglijke waarneming worden versterkt.
  • Prettige bodyhigh. Men zat goed in zijn vel.
  • Men kreeg zin om te dansen en kon in de muziek opgaan.
  • Het werd ook wel beschreven als XTC ligt, omdat er meer controle dan is dan bij XTC. Niet helemaal van het padje af.

De ongewenste effecten en bijwerkingen van 4FMP werd beschreven als (KANS OP):

  • Last van een hoge hartslag of hartkloppingen
  • (Zeer heftige) hoofdpijn
  • Verhoogde lichaamstemperatuur
  • Geheugenproblemen
  • Hallucinaties
  • Dip in de dagen na gebruik
  • Misselijkheid
  • Hersenbloeding
  • Hartproblemen
  • Epileptische aanval
  • Strakke kaken
  • Moeite met slapen
  • Droge mond
  • Verminderd hongergevoel
  • Zweten
  • Psychische klachten en angst

Zo kunt men duidelijk terug zien dat er meer negatieve effecten waren van 4fmp dan positieve effecten. Toch blijft dit persoonsgebonden
https://www.youtube.com/watch?v=tb97ugT0wn8 Bron: Spuiten en slikken

De Research Chemicals bij 4fmp.net

LET OP: WIJ VERKOPEN ONZE RESEARCH CHEMICALS UITSLUITEND VOOR ONDERZOEKSDOELEINDEN EN HOPEN DAT JIJ MEER TE WETEN KAN KOMEN OVER DE SAMENSTELLING IN DE MOLECULEN.

TIP:
Om onverhoopte consumptie te voorkomen dient men zicht ten aller tijden te houden aan de veiligheidsregels van het lab. Draag dus altijd bescherming voor de mond, ogen en handen zodat het niet in jouw lichaam kan trekken. Sommige producten kunnen zich opnemen via de poriën.

4FA vanaf 1 april verboden

3 Mar 2017 4FMP, Algemeen

Vanaf 1 april 2017 staat 4-FA (4FMP) officieel op lijst I van de Opiumwet. Hieronder vallen onder andere cocaïne, lsd en ook xtc. Vanaf april wordt dus ook 4FA gezien als drugs.

Dit nieuws is vast bij bij velen van jullie al bekend. Doordat het middel niet meer als Research Chemical wordt beschouwd zal de verkoop in smartshops en webshops vanaf 1 april stoppen. Ook wij zullen dit product uit ons assortiment halen. Wij zullen dus géén 4FA meer verkopen vanaf 1 april. Tot die tijd wel. Inslaan dus!

Tot nu toe bevond 4-FA zich op een grijs gebied. Het gebruik en bezit van Research Chemicals is in Nederland legaal, zij vallen niet onder de geneesmiddelenwet, alsook niet onder de warenwet of kruidenprepartenwet. De snelgroeiende populariteit van dit middel is ook het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu niet onopgemerkt gebleven. Zij deden onderzoek naar de effecten van 4FA. Zij deden uitspraak over de gezondheidsrisico’s en achtte het gebruik hiervan niet veilig.

Het feit dat door de overheid nu 4FA wordt verboden is enkel gebaseerd op aannames, van zorgvuldig onderzoek is geen sprake geweest. Bewijs over de mogelijke schadelijke gevolgen van dit middel ontbreekt. Het lijkt erop dat het verbieden van 4FA de enigste manier is om te proberen om de vraag naar het middel te beperken.

Of het gebruik van 4FA daadwerkelijk zal verminderen door de nieuwe wetgeving is de vraag. Als mensen het willen gebruiken komen zij er toch wel aan, enkel de verkoop zal verschuiven naar de zwarte markt.

Tot 1 april blijft 4FA zal deze nog beschikbaar zijn via onze webshop verkrijgen OP=OP

Mephedrone

Mephedrone
Wat is Mephedrone? Het is voor voor sommigen beter bekend als bubble, miauw miauw of 4-methylmethcathinone. Het is net als 4fmp/ 4fa familie van de amfetamine. Het bestaat uit soort kristal achtige poeder of in capsules. De drugs dook voor het eerst op in de UK waar het enige tijd erg populair was. In zowel Engeland als Nederland werd het destijds verkocht als voeding voor planten, op deze manier kon het “legaal” verkocht worden. Hetzelfde wordt gedaan met 4fmp dat wordt verkocht als schoonmaakmiddel. Op het moment dat het verboden worden dan is het toch illegaal.

Effecten
Het werkt een beetje zoals XTC. Je krijgt veel energie, tintelingen over je hele lijf, de muziek klinkt veel beter, je heb meer zin om te praten en een euforisch gevoel. Het lijkt op een combinatie van speed en MDMA, eigenlijk hetzelfde als 4fmp.

Bijwerkingen
Je krijgt een hogere bloeddruk, lichaamstemparatuur stijgt, kan gaan zweten, verwijde pupillen, stijve kaken waarden je de volgende dag een beetje last kunt hebben van je kaken en mogelijk dat je wazig gaat zien.

Lichamelijke effecten van miauw miauw zijn: stijging van bloeddruk, verhoging lichaamstemperatuur, zweten, droge mond, grote pupillen, moeilijkheden met plassen, stijve kaken waardoor tanden op elkaar worden gedrukt en soms wazig zien.

Duur
Na het gebruiken van Mephedrone in een capsule of gewoon poeder begint het net als de meeste drugs na 30min ongeveer te werken. De werkingsduur is ongeveer 3 uur. Bij snuiven van de poeder werkt het al na enkele minuten. Nadat je denkt dat het is uitgewerkt ben je fysiek nog wel erg wakker, waardoor je niet kunt slapen. Wanneer mensen lichamelijk wat vermoeid zijn nemen ze al snel wat erbij.

Bijwerkingen
Bij hoge doseringen kun je last krijgen van overhitting, hoofdpijn, hartkloppingen, angst en ook misselijkheid.

4fmp bestellen

24 Jul 2015 4FMP

Ben  je ook klaar met xtc, mdma of pep? Geen nood er is nu een leuk alternatief waar je een goed feestje op kunt bouwen. Ook heb je ook geen dealers meer nodig of het probleem dat je met kut pillen zit omdat je niet weet wat erin zit.

Tegenwoordig kun je online 4fmp bestellen en dan weet je wat je hebt.

Het wauw gevoel net als bij XTC voel je wel maar de gekke bekke trekken is voorbij. Je krijgt ook zoveel energie dat je voorlopig nog niet naar huis wilt. Je hebt daardoor ook veel meer controle over jezelf dan bij mdma, xtc of speed.

4FA is minder heftig en giftig dan de bovengenoemde drugs. De dip na een feest is daardoor ook vele malen minder. Wat je lichaam tekort komt wordt ook weer snel aangevuld door en goede nachtrust.

Nadelen? Nadeel zou kunnen zijn dat je een hoge hartslag krijg zoals bij elke drugs, misselijkheid en hoofdpijn is ook een mogelijkheid. Op korte termijn ziet het er allemaal rooskleurig uit. Wat het op lange termijn met zich mee brengt kan moeilijk worden gezegd. Net als andere drugs kan het zijn dat er verslavingen kunnen optreden.

4FMP toename populariteit

Toename 4 FMP/ 4 FA

12 Jun 2015 4FMP

Uit onderzoek is gebleken dat deze tijd mensen liever 4FMP consumeren dan XTC. Het is veel stabieler, je krijgt er bijna geen dip van enkel wat moe na een feest, maar dat is niet zo gek natuurlijk en je kunt er lekker lang op los gaan. De meeste festivalgangers maken capsules van 150-200mg. Sommige hebben de 4 FMP zelfs gesnoven, wat geen aanrader is.

Wat voor sommige nog een raadsel is, dat is voor sommige een vast ritueel op een festival de 4FMP ofwel 4FA. De designer drugs wordt onder de feestgangers steeds populairder gezien de vele voordelen. De interesse was al enige tijd aanwezig maar nu gebruiken ook vele de nieuwe XTC. De grootse groep gebruikers, zijn de festival gebruikers die voorheen altijd XTC gebruikten. Sommige combineren het zelfs met XTC, zij zeggen dat het de werking van XTC versterkt. De meningen zijn wel verdeeld over de drugs. Sommige beweren dat je er te helder van wordt in combinatie met MDMA, dat het de de space teveel weghaalt.

De populariteit is alleen in Nederland flink toegenomen. Zie hieronder de interesse in de loop der tijd.4FMP toename populariteit

 

Hierboven zie je de toegenomen populariteit en interesse in de 4FA/ 4FMP drugs. Enkel in Nederland is deze toename en interesse aanwezig.

 

Search

+