Mephedrone

Mephedrone
Wat is Mephedrone? Het is voor voor sommigen beter bekend als bubble, miauw miauw of 4-methylmethcathinone. Het is net als 4fmp/ 4fa familie van de amfetamine. Het bestaat uit soort kristal achtige poeder of in capsules. De drugs dook voor het eerst op in de UK waar het enige tijd erg populair was. In zowel Engeland als Nederland werd het destijds verkocht als voeding voor planten, op deze manier kon het “legaal” verkocht worden. Hetzelfde wordt gedaan met 4fmp dat wordt verkocht als schoonmaakmiddel. Op het moment dat het verboden worden dan is het toch illegaal.

Effecten
Het werkt een beetje zoals XTC. Je krijgt veel energie, tintelingen over je hele lijf, de muziek klinkt veel beter, je heb meer zin om te praten en een euforisch gevoel. Het lijkt op een combinatie van speed en MDMA, eigenlijk hetzelfde als 4fmp.

Bijwerkingen
Je krijgt een hogere bloeddruk, lichaamstemparatuur stijgt, kan gaan zweten, verwijde pupillen, stijve kaken waarden je de volgende dag een beetje last kunt hebben van je kaken en mogelijk dat je wazig gaat zien.

Lichamelijke effecten van miauw miauw zijn: stijging van bloeddruk, verhoging lichaamstemperatuur, zweten, droge mond, grote pupillen, moeilijkheden met plassen, stijve kaken waardoor tanden op elkaar worden gedrukt en soms wazig zien.

Duur
Na het gebruiken van Mephedrone in een capsule of gewoon poeder begint het net als de meeste drugs na 30min ongeveer te werken. De werkingsduur is ongeveer 3 uur. Bij snuiven van de poeder werkt het al na enkele minuten. Nadat je denkt dat het is uitgewerkt ben je fysiek nog wel erg wakker, waardoor je niet kunt slapen. Wanneer mensen lichamelijk wat vermoeid zijn nemen ze al snel wat erbij.

Bijwerkingen
Bij hoge doseringen kun je last krijgen van overhitting, hoofdpijn, hartkloppingen, angst en ook misselijkheid.

Search

+
Translate »