4fmp-vervanger

4fmp vervanger

4-FMP is een Research Chemical. Zijn volledige naam is 4-fluoramfetamine, ook wel afgekort als 4-FA. Deze Research Chemical behoort tot de familie van de amfetamine soorten.
4FMP kan maximaal 99.6% zijn. Wanneer dit het geval is, heeft het een maximale werkzame stof (de stof dat reageert tijdens het proces van ontleding) van 80%.
4-FA heeft een formule van C9H12FN en een molaire massa van 153,2 g/mol. De pubChem-CID is bekend onder het nummer 9986.

Helaas nu 4FMP illegaal is geworden vinden vele onderzoekers het een stuk minder leuk om research te doen. Maar niet getreurd, wij hebben een aantal ver gelijkenissen op een rij gezet van de moleculen, welke een goede vervanger van 4FMP kan zijn.

4-FMA

4FMA zou een goede vervanger kunnen zijn van 4-FA. De structuur is het zelfde. De moleculen komen in nauwverband met elkaar overheen. De chemische benamingen van 4-FMA zijn 1-(4-Fluorophenyl)-N-methylpropan-2-amine en 4-Fluoromethamphetamine wat erg lijkt op 4-Fluoramphetamine.
Het enige verschil tussen deze producten is dat er bij 4-FMP een werkzame stof van 80% wordt gehanteerd en bij 4-FMA is dit gelijk aan het percentage van de stof. Bijvoorbeeld 4FMA is voor 98% puur, dan is dit ook gelijk de werkzame stof.

Volgens Researchers is er een enig verschil in de onverhoopte consumptie bijwerking. Van 4FMA zou je iets scherper worden en minder euforisch in vergelijking met 4-FMP.

Klik hier om naar de product pagina te gaan van 4-FMA. LET OP: Onze Research Chemicals zijn uitsluitend bedoeld voor Research doeleinden.

BK-EBDP

Ephylone, ook wel bekend als BK-EBDP, zou gezien kunnen worden als een vervanger van 4FA. Na een behoorlijk Research van onze laboranten kwamen zij tot conclusie als vergelijking:
De moleculen van 4FMP behoren tot 80% bij de amfetamine soort en lijken voor 20% op die van MDMA (de structuur van de moleculen). Die van BK-EBDP, oftewel Ephylone lijkt op 80% te behoren bij de amfetamine familie, 15% bij de MDMA familie en 5% bij de 1-p-LSD familie. Men vond dus tijdens het proces een aantal moleculen dat een zo genoemde body high kan geven bij onverhoopte consumptie. PAS DUS OP! Draag altijd handschoenen bij dit onderzoek, dit product kan in de poriën worden opgenomen.

5-Methylethylone

5-Methylethylone, wordt ook wel 5ME genoemd, zou een hele goede vervanger kunnen zijn van 4-FMP. De structuur en het proces komt erg overheen met dat van 4-FMP. Doordat de werking van het proces zo nauwkeurig overheen komt met dat van 4FA, vraag je je vast af wat nou echt het verschil is. Het verschil tussen beide Research Chemicals is dat 4-FMP illegaal is en 5ME niet. Een andere (nadelig) verschil is dat je plus minus bijna 2x zoveel moet nemen voor het gewenste onderzoekresultaat. De verbindingen komen bij een lager proces niet goed met elkaar in contact.

Daarom hebben wij besloten om ook van dit product capsules te gaan maken die zijn afgewogen en overheen komen met de maten van hoe wij voorheen 4-FMP verkochten in capsules.

4-FMP illegaal

4FMP, ook wel bekend als 4-FA en XTC-light is per 25 mei 2017 illegaal geworden. Helaas werd deze Research Chemical, waar het onderzoeken van de moleculen echt super was, misbruikt als partydrug. Vele mensen gebruikten 4-FMP als vervanger van XTC en werd daarom ook wel XTC-Light genoemd. Nadat vele mensen 4-FA hadden misbruikt werd het te gevaarlijk om nog het product legaal te verkopen. Het is ondertussen namelijk wel bekend dat 4-FMP, als partydrug, slechte gevolgen had voor de gezondheid. Het kon zorgen voor ernstige hoofdpijn en men kon last krijgen van zijn hart. Er zijn bij enkele gevallen zelfs aangetoond dat men een hersenbloeding er van had gekregen. Van twee mensen is ook bekend dat zij zijn overleden aan de gevolgen van een te ‘hoge’ inname van 4-FMP.
4fmp-drugs

Wij, 4-FMP.net hebben allertijden gewaarschuwd dat wij het onze Research Chemicals niet verkopen voor consumptie doeleinden. Helaas is er misbruik gemaakt van dit middel en is het daarom nu verboden. Helaas voor onze echte Researchers die wel graag staan in het lab om hun uitdaging aan te gaan. Echter zijn er wel allerlei varianten in de moleculen als 4-FMP

4FMP ervaring

Doordat 4-FMP werd misbruikt als partydrug kwamen de ervaringen boven tafel. Blijkbaar heeft iemand tijdens het onderzoek een fout gemaakt en stelde hij/zij zich bloot aan het product en vond die persoon het effect van 4FMP wel bevallen. Op dit punt is 4FA als partydrug ontdekt. De ervaringen waren als volgt:
De gewenste effecten van 4FMP:

 • Heeft een stimulerend effect.
 • Men wordt euforisch, een feest stemming.
 • Men kreeg gevoel van saamhorigheid en openheid.
 • Zintuiglijke waarneming worden versterkt.
 • Prettige bodyhigh. Men zat goed in zijn vel.
 • Men kreeg zin om te dansen en kon in de muziek opgaan.
 • Het werd ook wel beschreven als XTC ligt, omdat er meer controle dan is dan bij XTC. Niet helemaal van het padje af.

De ongewenste effecten en bijwerkingen van 4FMP werd beschreven als (KANS OP):

 • Last van een hoge hartslag of hartkloppingen
 • (Zeer heftige) hoofdpijn
 • Verhoogde lichaamstemperatuur
 • Geheugenproblemen
 • Hallucinaties
 • Dip in de dagen na gebruik
 • Misselijkheid
 • Hersenbloeding
 • Hartproblemen
 • Epileptische aanval
 • Strakke kaken
 • Moeite met slapen
 • Droge mond
 • Verminderd hongergevoel
 • Zweten
 • Psychische klachten en angst

Zo kunt men duidelijk terug zien dat er meer negatieve effecten waren van 4fmp dan positieve effecten. Toch blijft dit persoonsgebonden
https://www.youtube.com/watch?v=tb97ugT0wn8 Bron: Spuiten en slikken

De Research Chemicals bij 4fmp.net

LET OP: WIJ VERKOPEN ONZE RESEARCH CHEMICALS UITSLUITEND VOOR ONDERZOEKSDOELEINDEN EN HOPEN DAT JIJ MEER TE WETEN KAN KOMEN OVER DE SAMENSTELLING IN DE MOLECULEN.

TIP:
Om onverhoopte consumptie te voorkomen dient men zicht ten aller tijden te houden aan de veiligheidsregels van het lab. Draag dus altijd bescherming voor de mond, ogen en handen zodat het niet in jouw lichaam kan trekken. Sommige producten kunnen zich opnemen via de poriën.

Search

+