3-CMC, ook wel bekend als 3-chloormethacathinon, is een Research Chemical dat gezien wordt als de vervanger / alternatief van 3MMC. De 3-CMC heeft kristal/poeder als structuur.


De chemische benamingen van 3CMC zijn 1-(3-chloorfenyl)-2-(methylamino)-1-propanon, monohydrochloride en 3-chloormethacathinon (hydrochloride). De formule is C10H12CINO – HCl met een CAS-nummer van 1607439-32-6
3-CMC is een nieuw soort Research Chemical op de markt. Doordat het product recent op de markt is gekomen is hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek.

3-CMC kopen

U kunt bij ons 3-CMC kopen met een zuiverheid van 98%>. Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinde en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden. Door 3-CMC te bestellen / te kopen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden.

3-CMC is te koop in kristal/poeder structuur. Wij zorgen ervoor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 3CMC is van uiterste kwaliteit! Onze 3-CMC, de analoog van 3MMC, bevat meer dan 98% zuiverheid. Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit eerst testen door ons lab voordat zij in de webshop terecht komen.

3-MMC vervanger 3-CMC


3-CMC is een nieuw soort Research Chemical. Doordat het product recent op de markt is gekomen hier niet veel informatie over beschikbaar. Dus wees uiterst voorzichtig met het onderzoek. Volgens diverse onderzoekers heeft 3-CMC veel weg van 3-MMC.

Volgens de onderzoekers ligt de werking dichtbij elkaar. Ten aller tijden blijft het onderzoek toch erg persoonsgebonden. De ene kan nauwkeuriger onderzoek doen met 3MMC en de andere kan weer het onderzoek van 3CMC goed uitvoeren.


3-CMC Risico’s

Wanneer het product onverhoopt is toegediend kunnen er verschillende (nadelige) effecten toetreden.

  • U krijgt een warm, blij en relaxed gevoel. Ook al heeft u deze effecten, bent u als persoon altijd nog redelijk scherp en weet u wat u doet.
  • Bevorderd empathie, gevoel van samenhorigheid, verbondenheid en openheid
  • Euforisch
  • Zelfverzekerd
  • Men kunt gaan tandenknarsen (nadelig)
  • Een iets verhoogde hartslag (nadelig)

De bovengenoemde effecten kunnen circa circa 1 tot 2 uur duren

Gevarenaanduiding:
– 3-CMC kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 3-CMC kan irritatie van de ogen veroorzaken.

Eigenschappen 3-CMC

Naam: 3-chloormethacathinon
CAS: 1607439-32-6
Formula: C10H12CINO • HCl
Compound purity: > 98%>
Appearance: Crystals/crystalpowder
IUPAC: 1-(3-chloorfenyl)-2-(methylamino)-1-propanon, monohydrochloride