Wil je informatie over 3MMC kopen? Zie en lees hieronder. 3-Methylmethcathinone, ook bekend als 3MMC, is een designer drugs (research chem). Deze designer researchchemical familie van een andere populaire research chem, namelijk Mephedrone (4-MMC). De nieuwe opvolger van 3-MMC is 3-CMC, ook wel Miauw 2.0 genoemd. Deze is bij ons verkrijgbaar in de webshop.

3MMC kopen (Miauw 2.0)

3-MMC verboden per 1 november 2021. Wij kunnen dit product daarom niet meer aanbieden.

3-CMC (Miauw 3.0)

3-Methylmethcathinone, ook bekend als 3-MMC is een designer drugs (Research Chemical). Deze designer Research Chemical familie van een andere populaire Research Chemicals, namelijk Mephedrone (4-MMC). In 2012 is de 3 MMC als eerst verschenen in Sweden. Eerst kwam 3-MMC in een wat bruinige structuur voor, maar wij zien steeds meer dat 3-MMC voorkomt in een wittere variant. Ook wij verkopen de wittere variant van 3-MMC

De chemische benamingen van 3-MMC zijn: 2-(methylamino)-1-(3-methylfenyl)-1-propanon, monohydrochloride, 3-methyl MC en 3-Methylmethcathinone. De formule is C11H15NO in HCL. 3-MMC is een molecuul met een zuiverheid van 98% en een molecuulmassa van 213.7 g/mol

3-Methylmethcathinone (3-MMC), is een nieuw soort Research Chemical op de markt en wordt gezien als alternatief voor 4-FMP. Er kan wel bij verteld worden dat het erg overeen komt met de moleculen van de wel bekende cocaïne, wat afkomstig is van de coca plant, en wordt verwerkt met een chemisch proces. Dat maakt het kopen van 3-MMC ook wel populair.

3-MMC bestellen

In verband met nieuwe wetswijziging is het helaas niet meer mogelijk om 3-MMC te kopen bij ons.

3MMC kopen

4-MMC vervanger

3-MMC , wat staat voor 3-Methylmethcathinone, lijkt sterk op een andere populaire Research Chemicals (wat helaas inmiddels ook wel Designers drug wordt genoemd). 3MMC lijkt namelijk erg de Mephedrone, ook wel bekend als 4-MMC. Wil je 4-MMC kopen? dan kunnen wij je dus 3MMC kopen adviseren. Deze verwante variant van Mephedrone kun je in poeder en kristalvorm krijgen.

Volgens de onderzoekers liggen de verbindingen van 3MMC ook dicht bij de verbindingen van 4mmc, 3-CMC en 4-CMC, wat voor vele ook wordt gezien als de ideale vervanger. Omdat de moleculen gecompliceerd zijn, zijn wij benieuwd waar jij het op vindt lijken?

3MMC kopen Risico’s

Doordat de Research Chemical redelijk nieuw is in zijn soort zijn er nog weinig risico’s over bekend, echter kunnen deze vergelijkbaar zijn met de risico’s van ritalin. Wel de gevarenaanduidingen zijn bekend.

Gevarenaanduiding die horen bij 3MMC:
– 3-MMC kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
– 3-MMC kan irritatie van de ogen veroorzaken.

TIP (VOORKOM ONVERHOOPTE CONSUMPTIE):
Ook dient men zicht te houden aan de veiligheidsregels binnen het lab. Draag dus altijd bescherming voor de mond en ogen. ZO KUNT MENT ONVERHOOPTE CONSUMPTIE VOORKOMEN!

Eigenschappen 3-MMC/ Eigenschappen van 3-Methylmethcathinone

Naam: :3MMC, 2-(methylamino)-1-(3-methylfenyl)-1-propanon, monohydrochloride, 3-methyl MC en 3-Methylmethcathinone

CAS: 1354631-33-6
Formula: C11H15NO. – HCL
Compound purity: > 98%>
Appearance: HCI (powder)
Color: White – champagne
IUPAC: 2-(Methylamino)-1-(3-methylphenyl)propan-1-one

4FMP.NET  verkoopt Research Chemicals  niet voor consumptie gebruik.  Bovenstaande informatie is alleen informatief/ gebruikerservaring, wij willen niemand aansporen om Research Chemicals als partydrugs te gebruiken. Wij verkopen 4FMP enkel voor research doeleinden.